Sabiia Seb
PortuguêsEspañolEnglish
Embrapa
        Busca avançada

Botão Atualizar


Botão Atualizar

Ordenar por: 

RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido
Registros recuperados: 60
Primeira ... 123 ... Última
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
ナガイモの生育中の品質変化 OAK
弘中, 和憲.
Ano: 1991 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/494
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
ナガイモの粘弾性 OAK
弘中, 和憲; 新堂, 健; 石橋, 憲一                     ; Hironaka, Kazunori; Shindou, Tsuyoshi; Ishibashi, Ken'ichi.
Ano: 2009 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/2449
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
ナガイモの粘弾性と官能評価 OAK
弘中, 和憲; 石橋, 憲一; Hironaka, Kazunori; Ishibashi, Ken'ichi.
Palavras-chave: ナガイモ; 粘弾性; 官能評価.
Ano: 1990 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/1572
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
ナガイモの貯蔵に関する研究-1-貯蔵温度および包装方法がナガイモの品質におよぼす影響 OAK
弘中, 和憲; 石橋, 憲一; Hironaka, Kazunori; Ishibashi, Kenichi.
農業機械学会「農業機械学会誌」53(3)p75-83 1981/5月より転載
Ano: 1991 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/2483
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
ナガイモの貯蔵に関する研究-2-大型貯蔵施設内で貯蔵中の品質変化 OAK
弘中, 和憲; 石橋, 憲一; Hironaka, Kazunori; Ishibashi, Kenichi.
農業機械学会「農業機械学会誌」53(4)p31-39 1991/7月より転載
Ano: 1991 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/2484
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
ナガイモの貯蔵に関する研究-3-圃場越冬ナガイモの品質変化 OAK
弘中, 和憲; 石橋, 憲一; Hironaka, Kazunori; Ishibashi, Kenichi.
農業機械学会「農業機械学会誌」53(5)p65-73 1991/9月より転載
Ano: 1991 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/2485
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
ナガイモ粘質物の濃度が粘稠液の粘弾性におよぼす影響 OAK
Hironaka, Kazunori; Ishibashi, Ken'ichi; Hashimoto, Yutaka; Nakagawa, Mitsutoshi; 弘中, 和憲; 石橋, 憲一; 橋本, 豊; 中川, 允利.
Palavras-chave: Chinese yam; Mucilage concentration; Viscoelasticity.
Ano: 1992 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/1692
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
ナガイモ粘質物の組成 OAK
弘中, 和憲; 高田, 勝義; 石橋, 憲一; Hironaka, Kazunori; Takada, Katsuyoshi; Ishibashi, Kenichi.
Ano: 1990 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/2450
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
中国黒竜江省農業科学院および黒竜江商学院での講演および両大学視察 OAK
弘中, 和憲.
Ano: 1987 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/426
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
低温貯蔵した馬鈴薯から単離された澱粉の物理化学特性 OAK
池田, 大輔; 石橋, 憲一; 野田, 高弘; 弘中, 和憲; 小疇, 浩; 山本, 和夫; Ikeda, Daisuke; Ishibashi, Ken-ichi; Noda, Takahiro; Hironaka, Kazunori; Koaze, Hiroshi; Yamamoto, Kazuo.
Potato tubers(cv.,Inka-no-mezame,Inka Red,Kitamurasaki,Danshaku and Kitahime)were stored at 4℃ for about 8 months and changes in physicochemical properties of starches isolated from potatoes were examined periodically during storage. Both average granule size and phosphorus content of starches were decreased during low temperature storage. However, the blue values of starches from five cultivars were increased with the increasing duration of storage period. These changes may suggest that amylopectin of the outer surface of starch granules is gradually converted to sugars during cold storage. There was no clear tendency regarding swelling power and solubility of starches during storage. From RVA analysis,the pasting temperature of Inka Red and...
Palavras-chave: Potato starch; Low temperature storage; Physicochemical properties.
Ano: 2005 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/2965
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
凍結乾燥による粉末ナガイモの製造に関する研究 OAK
弘中, 和憲.
Ano: 1980 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/370
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
凍結野菜に関する基礎的研究 : 第1報 最適ブランチング条件の迅速判定法 OAK
石橋, 憲一; 小疇, 浩; 弘中, 和憲; 加藤, 舜郎; 岡村, 太成; Ishibashi, Kenichi; Koaze, Hiroshi; Hironaka, Kazunori; Kato, Shunro; Okamura, Taisei.
Ano: 1979 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/1661
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
凍結野菜に関する基礎的研究 : 第2報 凍結ハクサイの遠心分離条件とドリップ量との関係 OAK
岡村, 太成; 石橋, 憲一; 弘中, 和憲; 小疇, 浩; 加藤, 舜郎; Okamura, Taisei; Ishibashi, Kenichi; Hironaka, Kazunori; Koaze, Hiroshi; Kato, Shunro.
Ano: 1980 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/1662
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
凍結野菜に関する基礎的研究 : 第3報 野菜の凍害によるテクスチャー変化 OAK
弘中, 和憲; 岡村, 太成; 石橋, 憲一; 小疇, 浩; 加藤, 舜郎; Hironaka, Kazunori; Okamura, Taisei; Ishibashi, Kenichi; Koaze, Hiroshi; Kato, Shunro.
Ano: 1980 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/1663
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
凍結野菜に関する基礎的研究 : 第4報 ブランチング後の凍結ホウレンソウのアスコルビン酸,クロロフィルおよびパーオキシダーゼ活性の残存率 OAK
小疇, 浩; 岡村, 太成; 石橋, 憲一; 弘中, 和憲; 加藤, 舜郎; Koaze, Hiroshi; Okamura, Taisei; Ishibashi, Kenichi; Hironaka, Kazunori; Kato, Shunro.
Ano: 1980 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/1664
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
前処理した甜菜生汁および廃糖蜜のAspergillus terreus K26によるイタコン酸醗酵 OAK
中川, 允利; 石橋, 憲一; 弘中, 和憲; Nakagawa, Mitsutoshi; Ishibashi, Ken-ichi; Hironaka, Kazunori.
Palavras-chave: イタコン酸醗酵; 前処理; 甜菜生汁; 甜菜廃糖蜜; メチレンコハク酸.
Ano: 1991 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/1646
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
加工用貯蔵ジャガイモの塊茎内の糖およびデンプン含量の不均一分布 OAK
Hironaka, Kazunori; Ishibashi, Ken-ichi; Minami, Mochihumi; Koaze, Hiroshi; 弘中, 和憲; 石橋, 憲一; 南, 望史; 小疇, 浩.
Ano: 2001 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/2320
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
十勝産馬鈴薯のデンプン分解酵素の低温挙動 OAK
弘中, 和憲.
Ano: 2003 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/609
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
十勝産馬鈴薯の内部損傷におよぼす表皮および表皮下組織の物理特性の影響 OAK
弘中, 和憲.
Ano: 2005 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/654
Imagem não selecionada

Imprime registro no formato completo
十勝産馬鈴薯の破壊応力におよぼす貯蔵温度の影響 OAK
弘中, 和憲.
Ano: 2004 URL: http://ir.obihiro.ac.jp/dspace/handle/10322/617
Registros recuperados: 60
Primeira ... 123 ... Última
 

Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária - Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área restrita

Embrapa
Parque Estação Biológica - PqEB s/n°
Brasília, DF - Brasil - CEP 70770-901
Fone: (61) 3448-4433 - Fax: (61) 3448-4890 / 3448-4891 SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional